ІC! BERLIN представив новий матеріал - Rubber

Німецька марка Ic!Berlin не втомлюється дивувати своїх шанувальників, і в новій колекції 2017 року щоб зробити свої окуляри ще більш яскравими і еластичними, вони покрили свою знамениту нержавіючу сталь каучуком, тим самим представивши нову серію окулярів з матеріалу під назвою Rubber.
 
Серія Rubber - це абсолютно новий асортимент еластичних прогумованих окулярів, настільки ж спортивних і гнучких, як олімпійські гімнасти. Ручна робота виконана в Берліні і обробка оправ термопластичним еластомером на основі поліуретану (TPE-U), дає можливість матеріалу Rubber, від Ic! Berlin, встановлювати ідеальний баланс між спортивними окулярами високої продуктивності і високотехнологічними металевими окулярами. TPE-U легко і вільно згинається разом з рамкою, забезпечуючи більш сміливі маніпуляції з окулярами без шкоди для оправи виконаної з гнучкої листової сталі товщиною всього в 0,5 мм.
 
Так і хочеться запитати як їм це вдається? А ось як: перфорована серцевина, що виготовлена з листового металу, формується литтям під тиском разом з гарячим, приведеним в рідкий стан, поліуретаном TPE-U, який при охолодженні і затвердіванні застигає в дуже еластичний каучук. Рідкий TPE-U проходити крізь отвори, що дозволяє йому обхвачувати сталеву рамку, міцно прикріплюючись до неї, а оскільки охолоджуючись він стає гнучким, то його можна легко відрегулювати без необхідності повторного нагріву.
 
І як завжди в окулярах Ic!Berlin немає ніякого клею, гачків, немає шансів що-небудь зламати або пошкодити при падінні. Нові каучукові моделі Ic!Berlin абсолютно стійкі до подряпин, є жаростійкими і гіпоалергенними. Серія представлена трьома моделями Kingpin, Wipeout і Pulse, які доступні в чотирьох колірних варіантах.
 
Ці три моделі є невеликою частиною рекламної кампанії під назвою "SUMMER HAZE" колекції 2017 року, яка вже доступна на полицях наших магазинів у містах Львів, Чернівці, Івано-Франківськ, Хмельницький.

Жіночі окуляри Переглянути
Контакт-центр
Задати питання 24 / 7

Якщо у вас виникли питання, маєте скарги, або побажання, зв’яжiться з нами. Наші спецiалiсти допоможуть вам.

ІНШІ НОВИНИ
Інші новини
ІC! BERLIN представив новий матеріал - Rubber-Фото-0 https://opticaluxor.ua
Основні правила догляду за окулярами
Як правильно одягати окуляри? Якими засобами для догляду користуватися? Як вберегти окуляри від механічних пошкоджень? Розібралися у статті.
Дiзнатись бiльше
ІC! BERLIN представив новий матеріал - Rubber-Фото-1 https://opticaluxor.ua
Окуляри для водіїв
Для водіння вночі та вдень потрібні разні окуляри. Як правильно обрати модель, читайте у статті.
Дiзнатись бiльше
ІC! BERLIN представив новий матеріал - Rubber-Фото-2 https://opticaluxor.ua
Продукція компанії DISOP - правильний догляд за контактними лінзами
Іспанська компанія DISOP, одна з європейських лідерів з виробництва широкого спектру товарів по догляду за контактними лінзами, представляє лінійку своєї продукції на українському ринку.
Дiзнатись бiльше
ІC! BERLIN представив новий матеріал - Rubber-Фото-3 https://opticaluxor.ua
Пенсне від SEEOO - новинка в світі оптичної моди
У ресторані, театрі, кіно, в дорозі, коли вам необхідно швидко щось прочитати або підписати - це найкращий варіант.
Дiзнатись бiльше
ІC! BERLIN представив новий матеріал - Rubber-Фото-4 https://opticaluxor.ua
Окуляри до школи
Обирайте дитячі окуляри за вигідними цінами!
Дiзнатись бiльше