Нові одноденні контактні лінзи від компанії CooperVision - MyDay daily disposable

Наші очі влаштовані так, що рогівка не має кровоносних судин і отримує кисень безпосередньо з повітря. Саме тому контактні лінзи (місячні або одноденні) повинні пропускати необхідну кількість кисню, щоб очі залишалися здоровими і сяючими.
 
Нова одноденна контактна лінза від компанії CooperVision, під назвою MyDay daily disposable, виготовлена за унікальною технологією Smart Silicone (Розумний Силікон) і серед собі подібних має найвищий показник киснепроникності і вмісту вологи. Чому ж вона така хороша, запитаєте ви?
 
Як відомо гідрогелеві контактні лінзи мають більш високий вміст вологи, в порівнянні з силікон-гідрогелевими, саме через це вони м'якіші і не викликають відчуття сухості. Але волога, яка міститься в лінзі, має властивість до кінця дня  випаровуватися, що неминуче призводить до її нестачі і виникненню відчуття піску в очах. Також високий вміст вологи перешкоджає повноцінному проходженню кисню до рогівки, що викликає масу неприємностей в майбутньому, особливо при переношуванні лінзи. Незважаючи на всю свою м'якість, при найменшій необережності гідрогелеві лінзи рвуться, що не дуже практично. Тому виробники почали виготовляти лінзи з силікон-гідрогелю. Цей матеріал не тільки має високий рівень киснепроникності, але і досить пружний - лінзу легко одягати і знімати, вона прекрасно тримає форму, не так рветься. Через те, що матеріал має високий Dk/t (показник киснепроникності) лінзи допустимі для безперервного носіння. Єдиним мінусом є те, що чим більший вміст силікону (що дає високий Dk/t), тим менше вміст вологи в лінзі. Тому людям схильним до синдрому сухості очей необхідні зволожуючі краплі, а розчини для зберігання лінз повинні мати в своєму складі зволожуючий агент.
 
Компанія CooperVision довгий час працювала над тим, що б поліпшити якість контактних лінз і дати своїм пацієнтам максимальний комфорт при їх носінні. При розробці лінзи MyDay була поставлена мета - зберегти в лінзі якнайбільше вологи, але при цьому забезпечити доступ кисню, в необхідній для здоров'я очей кількості (Dk/t має бути більше 80). Довга робота увінчалася успіхом і за допомогою технології "Розумний Силікон" вдалося створити одноденну лінзу з високим вмістом вологи (54%) і високим рівнем киснепроникності (Dk/t 100). Це найоптимальніші показники серед одноденних контактних лінз. Модуль пружності в 0.4 мПа робить лінзу неймовірно м'якою і в той же час зручною при одяганні і знятті. Якщо ви любите подрімати вдень, з лінзами MyDay не виникне дискомфорту і ваші очі залишаться такими ж чистими і сяючими, без почервоніння. Ще однією особливістю лінз є наявність УФ-фільтра, чим можуть похвалитися небагато виробників.

Жіночі окуляри Переглянути
Контакт-центр
Задати питання 24 / 7

Якщо у вас виникли питання, маєте скарги, або побажання, зв’яжiться з нами. Наші спецiалiсти допоможуть вам.

ІНШІ НОВИНИ
Інші новини
Нові одноденні контактні лінзи від компанії CooperVision - MyDay daily disposable-Фото-0 https://opticaluxor.ua
Про Ray Ban
Окуляри, які ніколи не виходять з моди.
Дiзнатись бiльше
Нові одноденні контактні лінзи від компанії CooperVision - MyDay daily disposable-Фото-1 https://opticaluxor.ua
Основні правила догляду за окулярами
Як правильно одягати окуляри? Якими засобами для догляду користуватися? Як вберегти окуляри від механічних пошкоджень? Розібралися у статті.
Дiзнатись бiльше
Нові одноденні контактні лінзи від компанії CooperVision - MyDay daily disposable-Фото-2 https://opticaluxor.ua
Які окуляри вам підходять?
Окуляри є важливим аксесуаром для нас. Вони захищають наші очі від ультрафіолету і доповнюють образ. Є велика кількість форм оправ, а які підходять вам?
Дiзнатись бiльше
Нові одноденні контактні лінзи від компанії CooperVision - MyDay daily disposable-Фото-3 https://opticaluxor.ua
Окуляри для водіїв
Для водіння вночі та вдень потрібні разні окуляри. Як правильно обрати модель, читайте у статті.
Дiзнатись бiльше
Нові одноденні контактні лінзи від компанії CooperVision - MyDay daily disposable-Фото-4 https://opticaluxor.ua
Продукція компанії DISOP - правильний догляд за контактними лінзами
Іспанська компанія DISOP, одна з європейських лідерів з виробництва широкого спектру товарів по догляду за контактними лінзами, представляє лінійку своєї продукції на українському ринку.
Дiзнатись бiльше