Нові контактні лінзи Bausch+Lomb Ultra

З плином часу наші зорові потреби починають змінюватися так само швидко, як змінюється світ навколо. З кожним роком цифрові технології підкорюють все більше користувачів, а смартфони і планшети займають все більше нашого часу. За даними наукових досліджень протягом доби ми в середньому проводимо 6 годин за екранами різних цифрових носіїв. Таке активне зорове навантаження особливо несприятливе для користувачів контактних лінз, оскільки при тривалій роботі за комп'ютером або планшетом, ми рідше кліпаємо, в результаті чого, лінза швидше втрачає вологу. 

Через це протягом дня можуть виникати дискомфортні відчуття, симптомами яких є:

  • сухість та відчуття піску в очах;
  • ефект туману перед очима;
  • труднощі при фокусуванні на моніторі;
  • швидка стомлюваність очей.


Компанія виробник контактних лінз Bausch+Lomb представляє нові контактні лінзи Ultra, створені спеціально для епохи цифрових технологій і для активних користувачів цифрових гаджетів.

Лінза Bausch+Lomb Ultra - це інноваційна силікон-гідрогелева контактна лінза з плановою заміною через місяць, виготовлена за передовою технологією двофазної полімеризації MoistureSeal.

MoistureSeal - технологія, яка дозволила удосконалити основні параметри лінзи і поєднати в матеріалі лінзи раніше не сумісні параметри: високий рівень вологи 46%, та низький модуль пружності 0.69 мПа.

Саме таке співвідношення, а також ряд інших переваг виділяють лінзу Ultra серед інших силікон-гідрогелевих лінз:

  • Високий ступінь киснепроникності, забезпечує доступ кисню до рогівки, щоб очі залишалися здоровими, а також дає максимальний комфорт при носінні контактної лінзи;
  • Низький модуль пружності, дозволяє одягати лінзу з легкістю, навіть новачкам; 
  • Ультра-тонкий край лінзи дає максимально комфортну посадку і робить лінзу менш відчутною на оці.


Більшість користувачів контактних лінз відзначають, що асферический дизайн лінзи забезпечує природній та чіткий зір при будь-якому освітленні. Лінза Bausch+Lomb Ultra має асферичний дизайн по задній поверхні, що під час тривалої роботи за монітором зберігає чіткість, очі менше втомлюються і легше фокусуються на близькій відстані.
 
Лінза Baush+Lomb Ultra - це сучасна ультра-тонка, ультра-дихаюча та ультра-зволожена контактна лінза, розроблена для комфортної роботи за комп'ютером, планшетом або смартфоном. Вона залишається абсолютно не відчутною на оці, як відразу після одягання, так і протягом усього робочого дня.
 
Зовсім скоро ви зможете самі переконатися в її перевагах перед іншими силікон-гідрогелевими лінзами. Слідкуйте за інформацією на сайті та в наших магазинах.
 
Подаруйте очам максимум комфорту і зволоження, при роботі з цифровими носіями, разом з новою лінзою Ultra від компанії Baush+Lomb. Ваші очі будуть вам вдячні.

Жіночі окуляри Переглянути
Контакт-центр
Задати питання 24 / 7

Якщо у вас виникли питання, маєте скарги, або побажання, зв’яжiться з нами. Наші спецiалiсти допоможуть вам.

ІНШІ НОВИНИ
Інші новини
Нові контактні лінзи Bausch+Lomb Ultra-Фото-0 https://opticaluxor.ua
Окуляри + діагностика за 590грн
Окуляри за 590 гривень? Разом з діагностикою та роботою майстра? Легко! Завітайте до одного з наших салонів, пройдіть діагностику, оберіть стильну оправу та лише за декілька днів отримайте готові окуляри!
Дiзнатись бiльше
Нові контактні лінзи Bausch+Lomb Ultra-Фото-1 https://opticaluxor.ua
Основні правила догляду за окулярами
Як правильно одягати окуляри? Якими засобами для догляду користуватися? Як вберегти окуляри від механічних пошкоджень? Розібралися у статті.
Дiзнатись бiльше
Нові контактні лінзи Bausch+Lomb Ultra-Фото-2 https://opticaluxor.ua
Зручно, швидко та безпечно!
Користуйся доставкой, економ свій час!
Дiзнатись бiльше
Нові контактні лінзи Bausch+Lomb Ultra-Фото-3 https://opticaluxor.ua
Окуляри для водіїв
Для водіння вночі та вдень потрібні разні окуляри. Як правильно обрати модель, читайте у статті.
Дiзнатись бiльше
Нові контактні лінзи Bausch+Lomb Ultra-Фото-4 https://opticaluxor.ua
Лінзи в сонцезахисних окулярах: основні характеристики
Якщо ви вирішили купити сонцезахисні окуляри, вам в першу чергу слід знати про характеристики лінз: що від чого захищає і що для чого призначене.
Дiзнатись бiльше