Biofinity - контактні лінзи 3го покоління від компанії Cooper Vision

Cooper Vision компанія яка була заснована в 1959 році в США і спеціалізується на виробництві м'яких контактних лінз. В даний період компанія являється другою по величині в секторі з виробництва контактної корекції. Лінійка товарів, представлена фірмою, включає в себе традиційні контактні лінзиодноденніастигматичнімультифокальні та кольорові. Серед продуктів компанії представлені сімейства лінз MyDay, Biobedics, Proclear, Avaira, Clariti і Biofinity. У даній статті ми розповімо докладніше про сімейство контактних лінз Biofinity.

Всі контактні лінзи Biofinity виготовляються з силікон-гідрогелевого матеріалу Comfilcon A (який відноситься до матеріалів групи FDА I) із застосуванням запатентованої технології Aquaform® Comfort Science ™.

Відмінною рисою матеріалу, виконаного за цією технологією, є наявність в ньому довгих молекулярних ланцюжків (макромерів), присутність яких підсилює пропускну здатність матеріалу. Простіше кажучи цей "новий " силікон більше "дихає " і відповідно пропускає більшу кількість кисню до рогівки. Також молекулярна структура матеріалу лінзи забезпечує природну зволоженість самої лінзи. Це досягається за допомогою все тих же макромерів, які фактично утримують вологу всередині лінзи і зберігають її зволоженою навіть при безперервному носінні до 7 днів. Досить низький модуль пружності робить лінзу м'якою та гнучкою, що дозволяє менше відчувати її на оці. Також контактні лінзи з технологією Aquaform® Comfort Science ™ мають оптимізований дизайн з заокругленим краєм лінзи для зменшення взаємодії з кон'юнктивою, запобігаючи тертю лінзи з внутрішньою повікою, що сприяє комфортному носінню.

В асортименті лінійки продуктів Biofinity представлені лінзи сферичні, астигматичні та мультифокальні.

Сферичні лінзи представлені двома продуктами - Biofinity і Biofinity XR.

Традиційні лінзи Biofinity призначені для корекції короткозорості і далекозорості з плановою заміною через 1 місяць. Лінзу можна носити не знімаючи до 7 днів, але тоді термін її носіння скорочується до 14 днів. Діоптрійний ряд дає можливість підібрати лінзу для пацієнтів з діоптріями від -12,00 і до +8,00 діоптрій. Лінза Biofinity прекрасно підходить як для початківців так і для досвідчених користувачів контакних лінз.

Лінза Biofinity XR є своєрідним доповненням до лінзи Biofinity і включає в себе розширений діоптрійний ряд. Якщо вам виписали окуляри з високими діоптріями і ви боїтеся, що не зможете носити контакні лінзи, тоді варто спробувати лінзу Biofinity XR. Діоптрійний ряд розширено від -12,50 до -20,00 діоптрій для міопів, і від +8,50 до +15,00 для гіперметропів. Лінза має в собі всі переваги, які є в лінзах сім'ї Biofinity і дозволяє ширшому колу пацієнтів бачити чітко і насолоджуватися комфортом при носінні контактних лінз.

Контактні лінзи Biofinity toric призначені для корекції астигматизму з плановою заміною через 1 місяць. Для пацієнтів з астигматизмом необхідні лінзи з різною оптичною силою в різних точках, також вони повинні мати правильну орієнтацію для чіткої корекції зору. Лінзи Biofinity toric забезпечують стабільність і чіткість зору, завдяки Дизайну Покращеної Геометрії (Optimized Ballast Design).

Дизайн лінзи і широка баластна зона сприяють швидкій орієнтації лінзи, забезпечуючи чіткий зір і простоту у підборі. Однакова товщина в симетричних точках лінзи підвищує рівень чіткості зору, полегшує процес підбору і зменшує час звикання до лінз. Широка баластна зона постійна і не залежить від оптичної сили, що дає істотний вплив на загальну орієнтацію лінзи і стабільність її посадки. Також лінза завдяки своєму матеріалу і абсолютно гладкій поверхні сприяє комфорту при морганні і пропускає достатню кількість кисню, що б Ваші очі виглядали здоровими протягом всього терміну використання.

Контактні лінзи Biofinity multifocal розроблені для людей у яких після 40 років починає розвиватися пресбіопія. Якщо Ви не готові постійно носити з собою окуляри для читання і мати дві три пари запасних окулярів, то лінзи Biofinity multifocal створені спеціально для Вас. Мультифокальні контактні лінзи Biofinity multifocal, розроблені за допомогою Технології Прогресивного Балансу (Balanced Progressive Technology) і дозволяють чітко бачити предмети як на ближній та далекій відстанях, так і на проміжній. Лінзи мають два різних оптичних дизайни D і N, кожен з яких враховує індивідуальні зорові потреби конкретного пацієнта. Завдяки покращеній геометрії, контактні лінзи мають декілька зон корекції зору на обох лінзах, що дозволяє чітко бачити зблизька, на середній дистанції і вдалину.
 
Хочемо нагадати, що 
підбір всіх контактних лінз обов'язково проводиться в кабінеті лікаря.
 
Це був невеликий огляд лінз Biofinity, якщо у вас є питання ви завжди можете звернутися до нашого лікаря або консультанта за телефонами вказаними в контактах. Також ви можете поставити ваші запитання на сайті 
інтернет-магазину персональної оптики у рубриці "Питання-Відповідь "

Жіночі окуляри Переглянути
Контакт-центр
Задати питання 24 / 7

Якщо у вас виникли питання, маєте скарги, або побажання, зв’яжiться з нами. Наші спецiалiсти допоможуть вам.

ІНШІ НОВИНИ
Інші новини
Biofinity - контактні лінзи 3го покоління від компанії Cooper Vision-Фото-0 https://opticaluxor.ua
5 головних трендів сонцезахисних окулярів 2019 року
Обирайте свої ідеальні окуляри, що пасують саме вам!
Дiзнатись бiльше
Biofinity - контактні лінзи 3го покоління від компанії Cooper Vision-Фото-1 https://opticaluxor.ua
3й салон "Оптика Люксор" в Івано-Франківську!
Апаратне лікування, діагностика зору, великий асортимент окулярів та засобів корекції у новому салоні на вул. Бельведерська, 27б
Дiзнатись бiльше
Biofinity - контактні лінзи 3го покоління від компанії Cooper Vision-Фото-2 https://opticaluxor.ua
Irresistor - унікальность у тобі
Це мікс філософії, історії і традиції своєї культури, на їх основі створені моделі, що вплітаються у нинішній виток історії моди і успіху.
Дiзнатись бiльше
Biofinity - контактні лінзи 3го покоління від компанії Cooper Vision-Фото-3 https://opticaluxor.ua
Акція на контактні лінзи BIOTRUE® ONEDAY 30+10
Насолоджуйтеся променями літнього сонечка у комфортних одноденних лінзах BIOTRUE® ONEDAY
Дiзнатись бiльше
Biofinity - контактні лінзи 3го покоління від компанії Cooper Vision-Фото-4 https://opticaluxor.ua
Всесвітній тиждень боротьби з глаукомою
Своєчасне звернення до лікаря і рання діагностика допоможуть зберегти один з найдивовижніших дарів природи – зір.
Дiзнатись бiльше