Основні правила догляду за окулярами

Правило 1. Носіть окуляри на переніссі.

В першу чергу окуляри - це захист від ультрафіолету або корекція зору, а ніяк не аксесуар для волосся. Якщо носити окуляри на голові, завушники з часом будуть розширюватися та триматися не рівно. Це призводить до спадання окулярів, а гвинти починають погано триматися і розкручуватися.

Правило 2. Знімайте і одягайте окуляри двома руками.

Аби уникнути перекосу окулярів убік, одягайте та знімайте окуляри двома руками. Користування однією рукою може призвести до зламаних завушників.

Правило 3. Професійний ремонт.

Якщо окуляри стали вам трохи широкі або розкрутився гвинт не намагайтеся зробити ремонт самостійно, це може призвести до поломки, яку потім не виправити. Якщо на окуляри діє гарантія, а у вас трапилася поломка, ні в якому разі не намагайтеся відремонтувати оправу самостійно, швидше за все вам це не вдасться, а гарантія автоматично перестає діяти якщо ремонт був проведений не майстром. Аби не довелося купувати нові, ремонтуйте у майстра старі.

Правило 4. Зберігайте у  твердому футлярі.

Наскільки б міцним не був матеріал оправи, він не витримає, якщо на окуляри хтось сяде або наступить ногою. Тому якщо ви не користується окулярами складіть їх в твердий футляр і будьте впевнені, що вони залишаться цілими і неушкодженими. Слідкуйте за тим щоб футляр зсередини був покритий м'якою тканиною або спеціальним покриттям. Саме воно не дасть з'являтися подряпинам на склі та на покриттях лінз.

Правило 5. Кладіть окуляри лінзами догори.

Яка б не була гладка поверхня стола, лінзи, а особливо покриття на них, досить швидко дряпається при неправильному догляді окулярів. Тому якщо немає можливості покласти окуляри у футляр, просто покладіть їх на стіл лінзами вгору.

Правило 6. Користуйтеся спеціальними засобами для очищення.

Очищуйте серветками з мікрофібри та застосовуйте професійні спреї або одноразові вологі серветки зі спеціальним розчином. Обирайте всі засоби з догляду в спеціалізованих магазинах. Магазин оптики ретельно контролює товар, який продає і несе за нього відповідальність, оскільки і сам користується ними. Якщо у вас немає можливості придбати якісний спрей, то для очищення лінз можна використовувати чисту серветку і теплий розчин звичайної води з туалетним милом. Не використовуйте господарське мило або інші засоби для чищення, оскільки в них міститься багато речовин здатних пошкодити покриття лінз.

У будь-якому з наших магазинів ви зможете проконсультуватися з майстром-оптики і продавцем-консультантом щодо експлуатації окулярів і підібрати всі необхідні засоби з догляду. (Перейдіть за посиланням)

Ваша Оптика Люксор

Жіночі окуляри Переглянути
Контакт-центр
Задати питання 24 / 7

Якщо у вас виникли питання, маєте скарги, або побажання, зв’яжiться з нами. Наші спецiалiсти допоможуть вам.

ІНШІ НОВИНИ
Інші новини
Основні правила догляду за окулярами-Фото-0 https://opticaluxor.ua
Дивись ширше! Купуй окуляри Polaroid та вигравай Айфон 11*
Насолоджуйся кожною миттю життя в новеньких сонцезахисних окулярах Polaroid та отримуй шанс стати одним із власників Айфон 11*.
Дiзнатись бiльше
Основні правила догляду за окулярами-Фото-1 https://opticaluxor.ua
Окуляри + діагностика за 590грн
Окуляри за 590 гривень? Разом з діагностикою та роботою майстра? Легко! Завітайте до одного з наших салонів, пройдіть діагностику, оберіть стильну оправу та лише за декілька днів отримайте готові окуляри!
Дiзнатись бiльше
Основні правила догляду за окулярами-Фото-2 https://opticaluxor.ua
5 порад для вибору ідеальних сонцезахисних окулярів
На що треба звернути увагу при виборі сонцезахисних окулярів? На що впливає колір лінзи та матеріал оправи? Кому підійдуть поляризаційні лінзи? Точно допоможемо розібратися у цих питаннях.
Дiзнатись бiльше
Основні правила догляду за окулярами-Фото-3 https://opticaluxor.ua
Догляд за контактними лінзами
Плануєте користуватися контактними лінзами? Чи вже користуєтеся? Є декілька правил для користувачів, які обов'язково треба знати.
Дiзнатись бiльше
Основні правила догляду за окулярами-Фото-4 https://opticaluxor.ua
Як захистити очі від шкідливого синього світла?
Якщо ви працюєте за комп'ютером або довго користуєтеся телефоном, напевно, помічали як потім болять очі. Чому так відбувається і як цьому допомогти?
Дiзнатись бiльше